OVER
S4FINANCIALS
S4FINANCIALS is een snel groeiende organisatie. Wij ontwikkelen
cloud based software solutions. De grondslag van de organisatie
ligt in 25 jaar ondernemerschap en expertise op het gebied van
credit management. Dit heeft geleid tot de oprichting van
Solutions for Financials B.V. in 2013.
CONTACT
GRATIS DEMO

ONZE MISSIE

Onze missie is om met producten zoals S4Dunning (creditmanagement) en S4POP (inkoop beheer) binnen 3 jaar in de top 4 van de aanbieders te staan op de Nederlandse markt. Tevens zijn wij naast onze locaties in Antwerpen en Düsseldorf altijd op zoek naar partners die onze producten waar dan ook ter wereld willen aanbieden. Uiteindelijk zal S4FINANCIALS een algemeen bekend begrip zijn als het gaat om cloud based solutions!

De producten van S4FINANCIALS zijn gebruiksvriendelijk, hebben korte doorlooptijden van inrichting tot go-live en hebben een uitstraling die helemaal “van deze tijd” zijn.

Wanneer u toe bent aan verdere professionalisering van uw processen dan heeft S4FINANCIALS dé producten voor u.

ONZE VISIE

Door onze back to basics-filosofie hebben wij een bijzonder gebruiksvriendelijk credit management software pakket ontwikkeld dat simpel implementeerbaar is binnen elk bedrijf, elke branche en waar ook ter wereld. Wij willen intelligente oplossingen aanbieden die eenvoudig zijn in het gebruik waarmee maximale resultaten behaald kunnen worden. Een goed voorbeeld hiervan is S4Dunning. Een credit management oplossing die in tegenstelling tot andere complexe en dure credit management systemen op eenvoudige wijze de meest ingewikkelde vraagstukken kan oplossen. Bij het ontwikkelen van al onze oplossingen staat de onafhankelijkheid van de gebruiker centraal. Hierdoor is het slechts zelden noodzakelijk om externe of interne hulp in te schakelen.

DE ONDERSTAANDE KLANTEN GINGEN U VOOR